Turistični sejem Alpe Adria “Turizem in prosti čas” v Ljubljani


TRZINCI SMO BILI ŽE DESETIČ NA SEJMU – ALPE ADRIA
» TURIZEM IN PROSTI ČAS”
Tudi letos se je občina Trzin v okviru Osrednjeslovenske regije /26 občin/ predstavila na sejmu Turizem in prosti čas, ki je potekal na GR v Ljubljani od 26. do 29. januarja. Poseben dan, 27. januar, je bil namenjen predstavitvi Nesnovne dediščine zelenega zaledja Ljubljane, skupin občin Moravče, Lukovica, Domžale, Mengeš, Kamnik, Komenda, Vodice in Trzin.
Obiskovalcem je bilo na voljo promocijsko gradivo občin, njihov program pa se je odvijal ves dan. V prisotnosti županov je bil najprej na vrsti pozdravni nagovor direktorice Zavoda za turizem in šport Kamnik, nato so po programu svojo ponudbo predstavile občine. Trzin se je predstavil s folklorno skupino Turističnega društva Kanja “Trzinka”,  rezbarji, veziljami in  Orientacijskim klubom Trzin, a tudi kulinarike ni manjkalo. Na ekranu so si obiskovalci lahko ogledali zanimivosti občine Trzin, kot zelene in ekološko osveščene občine.
V času sejma je bil na prizorišču panoramski avtobus Veseli Janez, namenjen izletom po Osrednjeslovenski regiji in zloženka s povabilom v te kraje.
Foto: Zinka Kosmač