NOČ ČAROVNIC – BUČERIJADA

NOČ ČAROVNIC – BUČERIJADA

Helloween, ali noč čarovnic po naše, so organizatorke TD Kanja po lanskoletni odmevni zabavi priredile, na veselje najmlajših, tudi letos, in to že v četrtek, ko nas je sonce še prijetno grelo, narava pa je bila odeta v paleto jesenskih barv. Otrokom, katerim je bila zabava namenjena, je bilo vseeno, četudi so kasneje izvedeli, da se niso zabavali na noči čarovnic temveč na bučerijadi.
Okrašen zabaviščni prostor urejen v stilu jeseni in prihajajočega praznika je pripravljen čakal na  druženje otrok oz. žuriranja, kot je pisalo na vabilu. Za sproščanje  ustvarjalne domišljije, so na pripravljenih mizah in klopeh male umetnike čakale potrebščine za izdelavo nočnih svetilk, netopirčkov in izrezovanju buč.
Da pa praznovanje nebi minilo brez pravih čarovnic, spidermanov, beatmenov, muckov, metuljčkov, dinozavrov, pajkov, pajkovih mrež, hello kitty, netopirjev…so mladi  modelčki v poslikavo nastavljali  svoje obrazke.
Po plesu in delu v ustvarjalnih delavnicah so utrujeni otroci postali lačni in žejni. Lakoto so potešili s picami ter  se  posladkali s pecivom, zraven pa  popili veliko čaja in kakava.
Da je letošnja prireditev tako dobro uspela, je nedvomno zasluga tudi mladih mam, ki  so z dobro voljo ob pomoči sponzorjev prostovoljno organizirale  in pomagale, da so se otroci imeli lepo in si takšen  dogodek  tudi zapomnili. Na koncu pa so bili razigrani in nasmejani otroci navdušeni nad super žurom. Obljubili so, da pridejo tudi naslednje leto.